Medpets.nl – Bestel alles voor de gezondheid van je dier nu voordelig bij dé online dierenapotheek.

Dierenwinkel: een stukje jeugdsentiment

Ik ben nooit een fanatieke shopper geweest. Al als kind had ik precies in mijn hoofd wat ik wilde hebben en waar ik dat kon kopen. Met een vaste route ging ik systematisch alle winkels af en binnen zeer korte tijd had ik alles wat ik moest hebben. Ook online shoppen is niet aan mij besteed, hoe makkelijk dat ook is. Maar er zijn bepaalde winkels waar ik als kind al graag kwam. Eén zo’n winkel was de dierenwinkel. Daar kwam ik als kind heel vaak binnen. Een dierenwinkel is voor mij een stukje jeugdsentiment.

Dierenwinkel: knuffelen met konijnen

In de wijk waar ik woonde was een winkelcentrum met een dierenwinkel. Na school liep ik daar heel vaak langs. Dan keek ik in de etalage om te zien of ze nog nieuwe dieren hadden. De jonge konijntjes vond ik fantastisch. Als het druk was in de winkel sloop ik naar binnen om die beestjes te aaien. Op een dag toen ze hangoor konijntjes hadden, wist ik niet hoe snel ik thuis moest komen om mijn ouders ervan te overtuigen dat het nu toch echt tijd werd voor een konijn. Die beestjes aren zo schattig en onweerstaanbaar. Dat vonden mijn ouders ook. Het hangoor konijntje is er toen ook gekomen en heeft jaren bij ons gewoond. Toen had ik natuurlijk helemaal een goede reden om nog vaak in de dierenwinkel te komen. Ik had natuurlijk voedsel nodig en stro. Bovendien kon ik zo af en toe wel wat advies gebruiken over de verzorging van mijn konijn. Want ook daarvoor kon je in de winkel terecht.  Aan dierenwinkels bewaar ik dus goede herinneringen. Misschien meer nog dan een speelgoedwinkel hoorde die bij mijn jeugd.

Tijden veranderen

Ook nu is er in het winkelcentrum waar ik woon een dierenwinkel. Ik loop er niet meer naar binnen al kijk ik stiekem wel even naar de konijntjes. Als ik nu iets wil weten dan zoek ik het online op. Ook daar vind je de nodige deskundigheid bij online shops. Veel shops hebben prachtige webpagina’s met heel veel informatie over huisdieren en hun verzorging. Ideaal natuurlijk. Soms zijn er blogs van dierenartsen of andere deskundigen en dat is natuurlijk boeiend om te lezen. De online shops hebben veel te bieden aan vele soorten voeding en andere noodzakelijke producten voor huisdieren. Hele erg handig dus. Je gaat met je tijd mee, maar soms mis ik nog wel die goede, ouwe tijd dat ik gewoon een dierenwinkel binnenliep om daar de konijntjes te aaien.

 

Snippet

Ik kwam vroeger vaak in een dierenwinkel. Ik vond niets leuker dan de konijntjes knuffelen. Maar tijden veranderen en nu shop je ook voor dieren online.

Medpets.nl – Bestel alles voor de gezondheid van je dier nu voordelig bij dé online dierenapotheek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *